Voetbaldagen

Agenda

Met elkaar het ultieme voetbal avontuur beleven, dat is wat er staat te gebeuren tijdens de Go4FAST voetbaldagen. De voetbaldagen zijn volledig ingericht volgens de kernwaarden van Go4FAST. De voetbaldagen staan bol van fun, avontuur, sportiviteit en teambuilding.

Deze mix van kernwaarden gecombineerd met onze gekwalificeerde en pedagogisch geschoolde trainers maken het voetbalfeest helemaal compleet. Onze slogan is niet voor niets “het leukste voetbalfeest’’.

Doordat alle activiteiten tijdens de voetbaldagen in groepen uitgevoerd worden, is het voetbalniveau van ondergeschikt belang. Daarnaast zorgen wij dat de voetbaloefeningen worden afgewisseld met fun onderdelen en waar mogelijk worden deze gecombineerd. Dit wordt gedaan door middel van opblaasbare attracties en activiteiten als een voetbalquiz en voetbalbingo. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

Tijdens de voetbaldagen worden er ook voetbaltechnische activiteiten aangeboden. Desondanks is onze insteek niet om van individuele deelnemers betere voetballers te maken. Ons doel is deelnemers gezamenlijk veel plezier te laten ervaren tijdens onze voetbaldagen.

Positieve coaching
Bij de trainers van de voetbaldagen staat het positief coachen van de deelnemers centraal. Dit doen onze trainers door structuur aan te bieden, deelnemers te stimuleren en iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven. Door deze manier van begeleiden groeit het zelfvertrouwen en het plezier. Daarnaast wordt een veilige sportomgeving voor alle deelnemers gecreëerd.

Gezond voetbalkamp
Go4FAST stimuleert tijdens de voetbaldagen een gezonde leefstijl. Niet alleen door de deelnemers te laten bewegen, maar ook door gezonde voeding aan te bieden gedurende de voetbaldagen. Tijdens kleine pauzes wordt  fruit geserveerd en de lunch bestaat uit gezonde producten. Naast gezonde voeding worden kinderen gestimuleerd om water te drinken.

Kleine groepen, vaste trainer
Gedurende de voetbaldagen blijven deelnemers bij een eigen, vaste trainer. Op deze wijze wordt er een band met de trainer opgebouwd en kan de trainer rekening houden met eventuele bijzonderheden van de deelnemer.

Een trainer heeft maximaal zestien deelnemers onder zijn hoede. Hierdoor krijgt iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht. Op deze wijze krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij/zij verdient. Ook voelt het voor de deelnemers veiliger wanneer er een aanspreekpunt is voor hun vragen.

Hoge prijs-kwaliteit verhouding
Go4FAST biedt betaalbare voetbaldagen aan, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij durven gerust te zeggen dat wij de goedkoopste voetbaldagen in Nederland aanbieden. Daarbij blijft de inhoud van de voetbaldagen van hoog niveau.