Voetbalkampen

Met elkaar het ultieme voetbal avontuur beleven, dat is wat er staat te gebeuren tijdens het Go4FAST voetbalkamp. De voetbalkampen zijn volledig ingericht volgens de kernwaarden van Go4FAST. De voetbalkampen staan bol van fun, avontuur, sportiviteit en teambuilding.

Deze mix van kernwaarden gecombineerd met onze gekwalificeerde en pedagogisch geschoolde trainers maken het voetbalfeest helemaal compleet. Onze slogan is niet voor niets “het leukste voetbalfeest’’.

Doordat alle activiteiten tijdens het voetbalkamp in groepen uitgevoerd worden, is het voetbalniveau van ondergeschikt belang. Daarnaast zorgen wij dat de voetbaloefeningen worden afgewisseld met fun onderdelen en waar mogelijk worden deze gecombineerd. Dit wordt gedaan door middel van opblaasbare attracties en activiteiten als een voetbalquiz en voetbalbingo. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

Tijdens het voetbalkamp worden er ook voetbaltechnische activiteiten aangeboden. Desondanks is onze insteek niet om van individuele deelnemers betere voetballers te maken. Ons doel is deelnemers gezamenlijk veel plezier te laten ervaren tijdens onze voetbalkampen.

Positieve coaching

Bij de trainers het voetbalkamp staat het positief coachen van de deelnemers centraal. Dit doen onze trainers door structuur aan te bieden, deelnemers te stimuleren en iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven. Door deze manier van begeleiden groeit het zelfvertrouwen en het plezier. Daarnaast wordt een veilige sportomgeving voor alle deelnemers gecreëerd.

Gezond voetbalkamp

Go4FAST stimuleert tijdens de voetbalkampen een gezonde leefstijl. Niet alleen door de deelnemers te laten bewegen, maar ook door gezonde voeding aan te bieden gedurende het kamp. Tijdens kleine pauzes wordt  fruit geserveerd en de lunch bestaat uit gezonde producten. Naast gezonde voeding worden kinderen gestimuleerd om water te drinken.

Kleine groepen, vaste trainer

Gedurende het voetbalkamp blijven deelnemers bij een eigen, vaste trainer. Op deze wijze wordt er een band met de trainer opgebouwd en kan de trainer rekening houden met eventuele bijzonderheden van de deelnemer.

Een trainer heeft maximaal zestien deelnemers onder zijn hoede. Hierdoor krijgt iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht. Op deze wijze krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij/zij verdient. Ook voelt het voor de deelnemers veiliger wanneer er een aanspreekpunt is voor hun vragen.

 
Hoge prijs-kwaliteit verhouding

Go4FAST biedt betaalbare voetbalkampen aan, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij durven gerust te zeggen dat wij de goedkoopste voetbalkampen in Nederland aanbieden. Daarbij blijft de inhoud van het voetbalkamp van hoog niveau.