Teambuilding

Een uniek aanbod van teambuilding activiteiten is wat Go4FAST biedt. Door maatwerk zijn de teambuildings activiteiten van Go4FAST geschikt voor alle doelgroepen en doelen. Door de vraag vanuit de opdrachtgever te combineren met onze kennis en ervaring zal er een unieke activiteit ontstaan.

Onze teambuilding activiteiten richten zich op het verbinden van mensen, daarnaast is het ook mogelijk om specifiek aandacht te besteden aan leiderschapstraining en reflectie. Door ervaren trainers met een militaire achtergrond in te zetten tijdens teambuilding activiteiten zorgen we voor een uitdagend programma. Zij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk een hecht team is. Indien gewenst kunnen specifieke thema’s geïntegreerd worden in de activiteiten.

Mogelijke doelen voor teambuilding zijn:

  • Groepen dichter bij elkaar brengen
  • Leidinggevenden bewust maken van hun rol
  • Teamleden bewust maken van hun gedrag
Leiderschapstraining bewust richting geven

Leiderschapstraining

Leidinggeven is het bewust richting geven aan het gedrag en inspireren van anderen om gezamenlijk het gestelde doel te bereiken. De stijl van leidinggeven is onder andere afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de leidinggevende, maar belangrijker is het niveau van de medewerkers. De effectiviteit van leiders neemt toe wanneer zij in staat zijn op een gestructureerde manier leiding te geven.

Door het uitvoeren en evalueren van verschillende actieve opdrachten in groepsverband worden leidinggevenden bewuster van hun gedrag. Op deze manier kan in een veilige omgeving ervaring worden opgedaan met verschillende stijlen van leidinggeven. Deze opgedane ervaring kan vervolgens in de praktijk worden toegepast op de werkvloer.

Deze trainingen worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren leiders met een militaire achtergrond.

Car teambuilding

Car teambuilding

We kunnen wel zeggen dat dit uniek is in Nederland. In een groep voer je diverse opdrachten uit met een auto. De opdrachten bij car-teambuilding zijn hilarisch en bizar. Van blind autorijden tot inparkeren alles komt in leuke wedstrijdvormen aan bod. Daarnaast kan car-teambuilding gebruikt worden voor verschillende doeleinden.
Kortom dit moet je ervaren hebben!