• Go 4 Fun

  • Adventure

    Go 4 Adventure

  • Sports

    Go 4 Sports

  • Teambuilding

    Go 4 Teambuilding

Go4FAST is een dynamisch en sportief organisatiebureau dat de principes Fun, Adventure, Sports en Teambuilding terug laat komen in al haar activiteiten. Wij geloven dat activiteiten met een combinatie van onze principes zorgen voor een unieke beleving voor iedere deelnemer. Omdat onze activiteiten op maat ontwikkeld worden is het voor elke doelgroep mogelijk om een unieke Go4FAST beleving mee te maken. Jong of oud, zakelijk of recreatief, familie, vrienden of collega’s, wij zorgen voor een onvergetelijk actief avontuur.

 


"If you can’t have fun, there’s no sense in doing it."

Paul Walker

Fun

Fun is de belangrijkste kernwaarde van alle Go4FAST activiteiten. Plezier loopt als een rode draad door al onze activiteiten!

Plezier in bewegen, plezier met elkaar, plezier tijdens het uitoefenen van onze evenementen. Fun als basis, dat is waar Go4FAST voor staat!

Fun voor alle Go4Fast acitiviteiten

"Life is either a daring adventure or nothing."

Helen Keller

Adventure

Adventure is de tweede kernwaarde van Go4FAST, omdat we met onze activiteiten een spannende beleving willen bieden. Onze evenementen combineren uitdagende en verrassende elementen met plezier en creëren zo een onvergetelijk avontuur.

Adventure voor een onvergetelijk avontuuur

"Just play. Have fun. Enjoy the game."

Micheal Jordan

Sports

Sport en bewegen is de derde kernwaarde van Go4FAST. Op een laagdrempelige wijze willen wij zoveel mogelijk verschillende doelgroepen in beweging laten komen met onze activiteiten en evenementen.

Sport en bewegen

"Great things in business are never done by one person. They are done by a team of people."

Steve Jobs

Teambuilding

Teambuidling is de vierde kernwaarde van Go4FAST. Als Go4FAST geloven wij erin dat samenwerken aan een doel of samen bewegen meer oplevert dan een individu. Samen kan je meer bereiken! Al onze activiteiten en evenementen zijn zo ingericht dat teambuilding op verschillende wijzen aanwezig is.

Teambuilding samenwerken aan een doel