Evenementen

Go4FAST is  het organisatiebureau voor alle sportieve evenementen. U kunt ons benaderen voor zowel hoofd als side-events en we denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken. Door het inventariseren van uw wensen wordt het een evenement op maat.

We hebben ruimschoots ervaring met toernooiorganisaties, (school) sportdagen en andere evenementen.

Enkele voorbeelden van mogelijke evenementen zijn:


Funruns voor een hoog Fun gehalte!

Funrun

De Funruns van Go4FAST hebben een hoog Fun gehalte! Individueel of in teamverband leg je een parcours af en onderweg komt de groep verschillende uitdagende en ludieke obstakels tegen. De Funrun is het evenement waar je samen met je vrienden, familie, clubgenoten, kennissen, buren of collega’s aan meedoet! 

Colorrun

Colorrun

Wie kent niet de beelden van hardlopers voorzien van allerlei kleuren. Tijdens de Go4FAST colorrun loop je 5 kilometer, waarbij je na elke kilometer voorzien wordt van een extra kleurtje. Ook bij dit evenement gaat het niet om de snelste tijd maar juist om samen plezier te maken. Aan het einde van de run krijg je een zakje poeder dat je samen met de andere kleurrijke lopers de lucht in mag gooien voor één grote kleurige stofwolk. De kleuren kunnen eventueel ook afgestemd worden op een specifiek thema, bijvoorbeeld bij een jubileum van een vereniging in de clubkleuren. Aansluitend is er de mogelijkheid voor een feest.

Sportdag

Sportdag

Go4FAST heeft leuke en betaalbare schoolsportdagen met verschillende thema’s. Ideaal voor scholen die wat minder tijd hebben voor het organiseren van een schoolsportdag.

De schoolsportdagen zijn echt een stuk maatwerk en worden in overleg met de school/scholen vorm gegeven naar wensen, behoeften en locatie.

Op deze wijze krijgt iedereen zijn unieke schoolsportdag bij Go4FAST!