Activiteiten

Go4FAST heeft een voor elke doelgroep ruime keuze aan activiteiten. Voor elke familiefeest, bedrijfsuitje, teamdag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje etc. wordt alles uit de kast gehaald om er een fantastische activiteit van te maken. Waar gewenst worden activiteiten in thema uitgewerkt.

Mogelijke activiteiten zijn;

 


Lasergame

Lasergame

Lasergame is het perfecte gezelschap spel voor diverse doelgroepen. Met computergestuurde geweren ga je de strijd met elkaar aan. De scores worden digitaal bijgehouden. Super uitdagend en veilig! Het avontuurlijke lasergame kan op verschillende locaties en in verschillende ruimtes. Zoals bij alle activiteiten van Go4FAST zal ook het lasergame op uw wensen worden afgestemd.

Archery tag

Archery tag

Archery Tag is een zeer uitdagende activiteit en is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit.

Zeskamp

Zeskamp

Een echte zeskamp wie kent dat niet? Go4FAST heeft de traditionele zeskamp in een leuk en eigentijds jasje gestoken. Op deze wijze worden deelnemers meer uitgedaagd om gezamenlijk de strijd aan te gaan met de andere teams. De zeskamp activiteiten worden zo aangepast dat deze voor elke doelgroep en doeleinde gebruikt kan worden. Nieuwsgierig geworden naar de leukste zeskamp van Nederland? Neem dan contact met ons op!

Highlander-games

Highlander games

Tijdens de Highland Games worden deelnemers, gekleed in een stoere Schotse kilt, uitgedaagd om op diverse vlakken de strijd met elkaar aan te gaan. Tijdens de activiteiten worden verschillende vaardigheden van de deelnemers aangesproken. Bij de ene oefening is teamkracht van belang en bij de andere gaat het om individuele skills.

De onderdelen van de Highland Games zijn zo aangepast dat deze door alle doelgroepen kunnen worden uitgevoerd. Dat is precies waar Go4FAST voor staat, een stukje maatwerk.

De Highland Games zijn competitief, maar gaan hand in hand met plezier en gezelligheid.